Fucsovics Mártont támogatja az Appeninn Nyrt.

2020
január
07
Hírek

Fucsovics Mártont, Magyarország legsikeresebb férfi teniszjátékosát szponzorálja az Appeninn Nyrt. Az ingatlanpiaci vállalat 4 éves támogatással járul hozzá Fucsovics Márton felkészüléséhez és ahhoz, hogy folytatódhasson a sportoló előmenetele a világranglistán, illetve, hogy világszerte minél többen ismerhessék meg a magyar teniszező tehetségét, rátermettségét.


Szponzori megállapodást kötött az Appeninn Nyrt. Fucsovics Mártonnal a következő 4 évre, amelynek értelmében, egyebek között, a hazai tulajdonú ingatlanpiaci társaság logója már a január 6-ai dohai férfi tenisztornán, valamint a január 20-án kezdődő Australian Open tenisztornán is megjelenik a teniszező mezén.

Az ingatlanpiaci vállalat kiemelten fontosnak tartja a tehetséges magyar sportoló felkarolását és támogatását, annak érdekében, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtva képviselhesse hazánkat a nagyvilágban.

Bernáth Tamás, az Appeninn Nyrt. elnök-vezérigazgatója szerint a vállalathoz hasonlóan Fucsovics Márton pályafutása is egy olyan felívelő szakaszban van, amely számos lehetőséget tartogat, ezek kihasználásához azonban kiváló teljesítményre és áldozatos munkára van szükség. Az együttműködéssel a társaság szeretné támogatása felől biztosítani hazánk egyik legismertebb sportolóját céljai elérésében.