Az appeninnről

Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. egy dinamikusan növekvő ingatlanbefektetési és vagyonkezelő társaság, amely a minőségi iroda- és kiskereskedelmi ingatlanpiacra fókuszál. A 2009-es alapítása óta a társaság Magyarország egyik vezető ingatlanpiaci szereplőjévé nőtte ki magát, tevékenységének fő pilléreit pedig az ingatlanfejlesztés, az ingatlan-bérbeadás, valamint az ingatlanüzemeltetés alkotják.

Az Appeninn Nyrt. teljes ingatlanportfóliója több mint 155.000 négyzetméternyi ingatlant foglal magába, amelyek értéke megközelíti a 162 millió eurót. A Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett vállalat Magyarországon és a kelet-közép-európai régióban is folyamatosan keresi azon befektetési és fejlesztési lehetőségeket, amelyek által növelheti piaci részesedését, valamint erősítheti piaci pozícióját ingatlanportfóliójának bővítése révén. 

Az Appeninn Nyrt. értékteremtése kettős: szakértelmével a lehető legmagasabb minőségben szolgálja ki a sokszínű ügyféligényeket, tőzsdei vállalatként pedig stabilan erősödő eredménytermelő képességével teremt valódi értéket és kiszámítható befektetést részvényeseinek.