Megnyitotta kapuit a vendégek előtt a Club Aliga strandja

2020
június
15
Hírek

A mai nappal kezdetét vette a strandszezon a balatonvilágosi Club Aligán, ahol a megújult strand hivatalosan is megnyitotta kapuit a vendégek előtt. Az ide érkező látogatók számos új szolgáltatással találkozhatnak, ilyen többek között a frissített kínálattal rendelkező büfésor, a felújított és értékmegőrzővel kiegészült strand, valamint a családosok kényelmét és a gyermekek felhőtlen időtöltését elősegítő játszótér. Az üzemeltető PRO-MOT Hungária Kft. a teljes nyári szezonban, augusztus 31-ig várja a kikapcsolódni vágyókat a Club Aliga strandján.


A Club Aligán tervezett felújítási munkálatok első szakaszában megújult strand a mai napon hivatalosan is megnyitotta kapuit a látogatók előtt. A megújult fürdőhely számos kényelmi szolgáltatással kiegészülve, modernebb megjelenéssel várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. A fővárostól mindössze 90 kilométerre található, a magyar tenger észak-keleti szegletében elhelyezkedő strand a kedvező lokációja miatt a Balaton térségébe látogatók, valamint a helyi közösségek kedvelt célpontja lehet, ennél fogva a jövőben kiemelt szerepet kaphat a balatoni turizmus járványhelyzet utáni fellendítésében.

A strandélményt a most elkészült játszótér mellett olyan szolgáltatások és kényelmi funkciók teszik még kellemesebbé a vendégek számára, mint a szörfbérlés, a napágy bérlés, a minigolf, az újonnan bevezetett értékmegőrző, illetve a büfésor megújult kínálata.

A PRO-MOT Hungária Kft. tervei szerint az üdülőközpont belépési rendszere szintén teljes körű korszerűsítésen esik majd át: az új belépőkártyák kezdetben a helyszínen, később pedig a Club Aliga honlapján lesznek igényelhetők. Ugyanakkor az átmeneti időszak minél kényelmesebbé tétele érdekében az idei szezon folyamán a korábban kiváltott belépőkártyák is érvényesek lesznek.

A Club Aliga fejlesztése kapcsán az elmúlt néhány hónapban tapasztalható gazdasági lassulás ellenére is sikerült tartani a tervezett ütemezést, ezért most, a szezon elején megnyithatta a strand a kapuit a látogatók előtt, hogy egy megújult, kellemes környezetben, lehessen élvezni a magyar tenger nyújtotta élményeket.