Lendületesen kezdte az évet az Appeninn Nyrt.

2020
február
26
Hírek

A tranzakció sikeres zárását követően hivatalosan is az Appeninn Nyrt. portfóliójába került az a Montevideo utcai irodaház, amely megvásárlására január végén írt alá adásvételi szerződést az ingatlanpiaci társaság. Az ingatlan megszerzésével több mint 6000 négyzetméternyi kiadható irodaterülettel bővült a társaság által tulajdonolt portfólió ebben a szegmensben. Az akvizíció szervesen illeszkedik az ingatlanpiaci társaság stratégiájába, miszerint minőségi ingatlanokkal bővítené ingatlanportfólióját.


Nagy értékű irodaépülettel bővítette portfólióját a társaság

Lezárta a III. kerület frekventált részén található modern irodaépület megvásárlásának tranzakcióját az Appeninn Nyrt. A Montevideo utcai, több mint 6000 négyzetméteren elterülő irodaház megvásárlására vonatkozóan januárban írt alá adásvételi szerződést a társaság. A tranzakció lezárásával mintegy 20 százalékkal bővült az Appeninn portfóliója ebben a kategóriában. A megvásárolt ingatlan kiváló elhelyezkedéséből adódóan jelentős jövedelemtermelő képességgel bír, ezáltal hosszú távon stabil bevételi forrást biztosít majd a vállalatcsoport számára.

Az Appeninn Nyrt. növekedési stratégiájának egyik alappillérét jelentik az ingatlanvásárlások: a most zárult tranzakció ezen építkezés első lépéseként valósult meg. A jövőben a minőségi ingatlanportfólió bővítését fogja szolgálni a tőzsdei társaság által megkezdett, a társaság fókuszterületein kívül eső ingatlanok értékesítésére irányuló portfóliótisztítás is.

A társaság az év folyamán is ezt a dinamikus növekedést kívánja folytatni; a társaság célja, hogy minél több, magas bevételtermelő képességgel rendelkező, minőségi ingatlant vásároljon, tovább erősítve ezáltal a piaci helyzetét.