Irodaház

  Kapcsolat
  Ü48
  1082 Budapest, Üllői út 48.
  A kategóriás
  Telek terület: 1.967 nm
  Bérelhető terület: 11.130 nm
  Parkolók: 126

  Az ingatlan Budapest VIII. kerületében, a város egyik legforgalmasabb utcájának, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér felé vezető útnak az egyik meghatározó irodaháza.

  Kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően az ingatlan láthatósága jó, számos fő tömegközlekedési eszközzel megközelíthető, mint például a 4-6-os villamos, a 3-as metró, melyek megállója pár perc sétára van az ingatlantól a Ferenc körúton. Gépkocsival a Ferenc körút közelsége gyors közlekedést tesz lehetővé a belváros és a budai oldal felé. Az Üllői út további közlekedési kapcsolatot nyújt a reptér, illetve az M5-ös autópálya felé.

  Az épület egy telken fekszik, melynek területe 1.967 m².

  Az irodaház U alakú, zártudvaros, -3 szint + földszint + 6 emelet szintosztású irodaház. Az épület alatt 3 garázsszinten összesen 126 parkoló kapott helyet. A 6. emeleten található az épületben üzemelő étterem is.

  Az Üllői úti homlokzat jellegzetessége a lépcsőzetes alaprajzú homlokzati elem az „üvegvitorla”. Az irodaház B kategóriába tartozik. A mellékhelységek, konyhák, lépcsőházak járólappal, az iroda és folyosó területek padlószőnyeggel burkoltak. Az ingatlan légkondicionált.

  Telefonhálózat, IT és internet hálózat kiépítésre került az épületben. Ezen felül távfelügyeletes riasztó rendszer, tűzjelző rendszer, kiépített nyomásfokozó, szünetmentes áramforrás van külön hálózati kiépítéssel.

  Az épület központilag működtetett szellőztető rendszerrel felszerelt, a teljes ház klimatizált. Az épület elektronikus, kártyás beléptető rendszerrel felszerelt.

  Több infóBezár
  Kapcsolat
  Hattyúház
  1015 Budapest, Hattyú utca 4.
  B kategória
  Telek terület: 1.093 nm
  Bérelhető terület: 8.688 nm
  Parkolók: 92

  A különleges építészeti megoldásokkal rendelkező irodaház Buda egyik legforgalmasabb csomópontján, a Széll Kálmán tér közelében, Budapest 1. kerületében található. 1998-ban épült meglehetősen egyedi stílusban, a magyar organikus építészet egyik legkiemelkedőbb alkotásaként, természetes alkotóelemekből, mint például fa, kő és pala. A tizenegy emeletes épület minden irányból könnyen megközelíthető, mind tömegközlekedéssel, mind autóval.

  Az ingatlan-együttes alapvetően irodai célokra épült 1998-ban, jelenleg is ilyen funkcióra hasznosítják bérbeadással. Az épület mélygarázsában pedig 94 autó számára áll rendelkezésre parkolóhely.

  Több infóBezár
  Kapcsolat
  Montevideo
  1037 Budapest, Montevideo u. 2/C
  A kategóriás
  Telek terület: 5.995 nm
  Bérelhető terület: 5.995 nm
  Parkolók: 164

  Az „A” kategóriás irodaház Budapest 3. kerületében egy rendkívül impozáns környezetben található. Az épület környéke csendes, ugyanakkor tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. Az irodaház 2006-ban épült, a földszinten pedig egy étterem is helyet kapott.

  Az Ingatlan kiadható területe 6186 m2, ebből iroda 5098 m2, kereskedelmi egység 581 m2, raktár 507 m2. Az épület megközelítése sorompón való áthaladással lehetséges. Az irodaház 164 férőhelyes parkolóval rendelkezik

  Több infóBezár