Kérjen személyre szabott árajánlatot kollégánktól! Kapcsolat
  Rózsaházak “B”
  1022 Budapest, Törökvész út 30/A.
  B kategória
  Telek terület: 1.081 nm
  Bérelhető terület: 2.061 nm
  Parkolók: 30

  Az ingatlan a II. kerületben a Törökvész út és Pusztaszeri út kereszteződésénél található, a Vérhalom/Rózsadomb városrészben, frekventált társasházi lakókörnyezetben.  Az ingatlan mellett található a Rózsakert Bevásárló központ.  Az irodaház jól megközelíthető mind tömegközlekedéssel a Széll Kálmán térről induló 91-es, illetve a Batthyány térről induló 11, és 111-es autóbusszal, valamint gépkocsival.

  Az irodaház az 1980-as években épült, melyet 2004-ben újítottak fel teljesen. Az irodaház alápincézett, földszint + 5 emeletes. Az irodák központi folyosóról nyílnak, és klimatizáltak, a padozat padlószőnyeggel burkolt. Az épületben riasztórendszer, térfigyelő rendszer, kártyás beléptető rendszer került kiépítésre.  A természetes fényviszonyok az egész épületben kiválóak. A portaszolgálat 24 órás rendszerben üzemel. Az épület előtt összesen 30 parkolóhely biztosított.

  Több infóBezár
  Egyenes
  1144 Budapeest, Egyenes utca 4.
  Raktár
  Telek terület: 4.695 nm
  Bérelhető terület: 1.867 nm
  Parkolók: 100

  Az ingatlan Budapest, XIV. kerületében, kereskedelmi és közlekedési központjában, az IKEA, az OBI, a BRICOSTORE, a SUGÁR és az ÁRKÁD bevásárlóközpont három kilométeres körzetében helyezkedik el. Közvetlen szomszédságban található egy Shell benzinkút és egy autómosó.

  Az ingatlanhoz vezető utak burkoltak, az ingatlan környezete rendezett, a zöldterület gondozott. A területre mind személygépkocsival, mind tehergépkocsival be lehet hajtani.

  Ideális autószerviz, nyomda, gumijavító, raktár, szerelőműhely, gyártóüzem működtetésére.

  Szolgáltatások: Autófényező műhely, Gumiszerviz, Benzinkút (szomszéd ingatlan), Autómosó (szomszéd ingatlan), Műszaki vizsgaállomás, Parkoló

  Több infóBezár
  Schweidel
  1047 Budapest, Schweidel utca 3.
  Raktár
  Telek terület: 11.921 nm
  Bérelhető terület: 4.845 nm
  Parkolók: 30

  A telek teljes mérete 11.921 m2. 4.845 m2 területen egy földszintes csarnoképület áll, ami jelenleg raktár, valamint iroda funkciót lát el. Az ipari terület az M3 autópálya közelében helyezkedik el, mely így teherforgalmi megközelítésre tökéletesen alkalmas. A városi teherforgalom korlátozásai miatt egyre nagyobb hangsúlyt kap a city logisztika koncepciója, ahol egy helyen működhet az irodai és a szállítmányozáshoz kapcsolódó infrastruktúra. Az ingatlan kiváló lehetőség azoknak a bérlőknek, akik a szállítmányozás és raktározás mellett, a központi irodai ügyintézést kiegészítve még  bemutatótermet is szeretnének üzemeltetni termékeik szemléltetésére, amely most plusz átalakítás nélkül is rendelkezésre áll.

  Szolgáltatások
  parkoló, raktár, irodák, szerelőműhelyek, üzlethelyiség, fűtés, 24 órás őrzés

  Több infóBezár