Eladó

  Kapcsolat
  VCT78
  1044 Budapest, Váci út 76-78.
  B kategóriás
  Telek terület: 2.330 nm
  Bérelhető terület: 2.089 nm
  Parkolók: 150

  Az ingatlan az újpesti városközponthoz közel, a Váci úton helyezkedik el, kereskedelmi, ipari környezetben található. Helyzetének köszönhetően gyorsan elérhető a belváros, az M3-as autópálya, a 2/az autóút és az M0-ás körgyűrű is. A főváros legnagyobb forgalmát lebonyolító Károly Róbert körút is percek alatt elérhető személygépkocsival.

  Az ingatlan 6.438 m2 -es telken egy 2.662 m2-es épület áll, mely a mai végleges formáját 2007-ben nyerte el. A kereskedelmi célra épült létesítmény egy északi és egy déli szárnyból áll, valamint az őket összekapcsoló toronyból, ami irodaként üzemel. A teljes bérbeadható terület 2.333 m2, melyben benne foglaltatik a pince szinten elhelyezkedő autószerviz és raktárak is.

  Az épület két szélső szárnya 2 szintes, míg a középső irodatömb 4 szintes. A recepció a földszinten a bejáratnál került elhelyezésre, illetve munkafelvételi területek és irodák találhatók még itt. A második emeleten ügyfélszolgálat és bemutatóterem, a központi épületben pedig irodák találhatóak.

  Több infóBezár
  Kapcsolat
  Várna
  1149 Budapest, Várna utca 12-14.
  C kategóriás
  Telek terület: 3.284 nm
  Bérelhető terület: 2.732 nm
  Parkolók: 25

  Az ingatlan Budapest XIV. kerületében, az úgynevezett Törökőr városrészben található. Az ingatlan gépjárművel könnyen megközelíthető mind a Kerepesi út, mind a Hungária krt. irányából. A környék tömegközlekedési kapcsolatai jónak mondhatók, ugyanis a Fogarasi úton, az ingatlantól kb. 300 méterre érhető el a 130-as buszjárat, a 80-as troli járat, valamint kicsit távolabb, a Kerepesi úton az M2-es metró megállója.

  Az ingatlan területén 2.584 m2 alapterületű irodaház és 700 m2 alapterületű üzemcsarnok épület található. Az irodaház épülete az 1970-es évek végén épült, földszint + 3 emelet kiosztású épület is két részből áll. Az épület jellemzően ‘B-C’ kategóriájú.

  Az üzemcsarnok épület szintén az 1970’-es években épült, egy földszintes (részben galériaszinttel kialakított), nagyobb belmagassággal rendelkező üzemcsarnok.  A földszint belmagassága: 3,5 m, a földszinten műhelyek, közlekedő és fedett tároló találhatók.

  A legutóbbi felújítás 2015-2016-ban volt.

  Több infóBezár
  Kapcsolat
  Egyenes
  1144 Budapeest, Egyenes utca 4.
  Raktár
  Telek terület: 4.695 nm
  Bérelhető terület: 1.867 nm
  Parkolók: 100

  Az ingatlan Budapest, XIV. kerületében, kereskedelmi és közlekedési központjában, az IKEA, az OBI, a BRICOSTORE, a SUGÁR és az ÁRKÁD bevásárlóközpont három kilométeres körzetében helyezkedik el. Közvetlen szomszédságban található egy Shell benzinkút és egy autómosó.

  Az ingatlanhoz vezető utak burkoltak, az ingatlan környezete rendezett, a zöldterület gondozott. A területre mind személygépkocsival, mind tehergépkocsival be lehet hajtani.

  Ideális autószerviz, nyomda, gumijavító, raktár, szerelőműhely, gyártóüzem működtetésére.

  Szolgáltatások: Autófényező műhely, Gumiszerviz, Benzinkút (szomszéd ingatlan), Autómosó (szomszéd ingatlan), Műszaki vizsgaállomás, Parkoló

  Több infóBezár
  Kapcsolat
  Schweidel
  1047 Budapest, Schweidel utca 3.
  Raktár
  Telek terület: 11.921 nm
  Bérelhető terület: 4.845 nm
  Parkolók: 30

  A telek teljes mérete 11.921 m2. 4.845 m2 területen egy földszintes csarnoképület áll, ami jelenleg raktár, valamint iroda funkciót lát el. Az ipari terület az M3 autópálya közelében helyezkedik el, mely így teherforgalmi megközelítésre tökéletesen alkalmas. A városi teherforgalom korlátozásai miatt egyre nagyobb hangsúlyt kap a city logisztika koncepciója, ahol egy helyen működhet az irodai és a szállítmányozáshoz kapcsolódó infrastruktúra. Az ingatlan kiváló lehetőség azoknak a bérlőknek, akik a szállítmányozás és raktározás mellett, a központi irodai ügyintézést kiegészítve még  bemutatótermet is szeretnének üzemeltetni termékeik szemléltetésére, amely most plusz átalakítás nélkül is rendelkezésre áll.

  Szolgáltatások
  parkoló, raktár, irodák, szerelőműhelyek, üzlethelyiség, fűtés, 24 órás őrzés

  Több infóBezár
  Kapcsolat
  Rózsaházak “B”
  1022 Budapest, Törökvész út 30/A.
  B kategória
  Telek terület: 1.081 nm
  Bérelhető terület: 2.061 nm
  Parkolók: 30

  Az ingatlan a II. kerületben a Törökvész út és Pusztaszeri út kereszteződésénél található, a Vérhalom/Rózsadomb városrészben, frekventált társasházi lakókörnyezetben.  Az ingatlan mellett található a Rózsakert Bevásárló központ.  Az irodaház jól megközelíthető mind tömegközlekedéssel a Széll Kálmán térről induló 91-es, illetve a Batthyány térről induló 11, és 111-es autóbusszal, valamint gépkocsival.

  Az irodaház az 1980-as években épült, melyet 2004-ben újítottak fel teljesen. Az irodaház alápincézett, földszint + 5 emeletes. Az irodák központi folyosóról nyílnak, és klimatizáltak, a padozat padlószőnyeggel burkolt. Az épületben riasztórendszer, térfigyelő rendszer, kártyás beléptető rendszer került kiépítésre.  A természetes fényviszonyok az egész épületben kiválóak. A portaszolgálat 24 órás rendszerben üzemel. Az épület előtt összesen 30 parkolóhely biztosított.

  Több infóBezár