Irodaházak

Hattyúház
1015 Budapest, Hattyú utca 4.

A különleges építészeti megoldásokkal rendelkező irodaház Buda egyik legforgalmasabb csomópontján, a Széll Kálmán tér közelében, Budapest 1. kerületében található. 1998-ban épült meglehetősen egyedi stílusban, a magyar organikus építészet egyik legkiemelkedőbb alkotásaként, természetes alkotóelemekből, mint például fa, kő és pala. A tizenegy emeletes épület minden irányból könnyen megközelíthető, mind tömegközlekedéssel, mind autóval.

Az ingatlan-együttes alapvetően irodai célokra épült 1998-ban, jelenleg is ilyen funkcióra hasznosítják bérbeadással. Az épület mélygarázsában pedig 94 autó számára áll rendelkezésre parkolóhely.

Több infóBezár
Páva Point
1094 Budapest, Páva utca 8.

Budapesten, a IX. kerületben, a Mester u. – Ferenc körút – Üllői út által határolt újjáépített területen, a Páva utca 8. szám alatt áll a PávaPoint irodaház. A bérlők különböző méretű és elrendezésű irodákban és egy utcafrontos üzlethelyiségben tevékenykednek.

Az épületre jellemző a kitűnő elhelyezkedés mellett a nagyon jó közlekedés, a belső parkoló, a 24 órás portaszolgálat, a bérlőre szabható irodakialakítások.

Szolgáltatások:
Parkolás, Kitűnő tömegközlekedés, Klimatizált irodák, 24 órás portaszolgálat, Takarítás, Postaláda, Beléptetőrendszer, Fogászati rendelő

Több infóBezár
Montevideo
1037 Budapest, Montevideo u. 2/C

Az „A” kategóriás irodaház Budapest 3. kerületében egy rendkívül impozáns környezetben található. Az épület környéke csendes, ugyanakkor tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. Az irodaház 2006-ban épült, a földszinten pedig egy étterem is helyet kapott.

Az Ingatlan kiadható területe 6186 m2, ebből iroda 5098 m2, kereskedelmi egység 581 m2, raktár 507 m2. Az épület megközelítése sorompón való áthaladással lehetséges. Az irodaház 164 férőhelyes parkolóval rendelkezik

Több infóBezár
Rózsaházak “B”
1022 Budapest, Törökvész út 30/A.

Az ingatlan a II. kerületben a Törökvész út és Pusztaszeri út kereszteződésénél található, a Vérhalom/Rózsadomb városrészben, frekventált társasházi lakókörnyezetben.  Az ingatlan mellett található a Rózsakert Bevásárló központ.  Az irodaház jól megközelíthető mind tömegközlekedéssel a Széll Kálmán térről induló 91-es, illetve a Batthyány térről induló 11, és 111-es autóbusszal, valamint gépkocsival.

Az irodaház az 1980-as években épült, melyet 2004-ben újítottak fel teljesen. Az irodaház alápincézett, földszint + 5 emeletes. Az irodák központi folyosóról nyílnak, és klimatizáltak, a padozat padlószőnyeggel burkolt. Az épületben riasztórendszer, térfigyelő rendszer, kártyás beléptető rendszer került kiépítésre.  A természetes fényviszonyok az egész épületben kiválóak. A portaszolgálat 24 órás rendszerben üzemel. Az épület előtt összesen 30 parkolóhely biztosított.

Több infóBezár
Rózsaházak “A”
1022 Budapest, Bég utca 3-5.

Az ingatlan a II. kerületben a Törökvész út és Pusztaszeri út kereszteződésénél található, a Vérhalom/Rózsadomb városrészben, frekventált társasházi lakókörnyezetben.  Az ingatlan mellett található a Rózsakert Bevásárló központ.  Az irodaház jól megközelíthető mind tömegközlekedéssel a Széll Kálmán térről induló 91-es, illetve a Batthyány térről induló 11, és 111-es autóbusszal, valamint gépkocsival.

Az irodaház az 1980-as években épült, melyet 2004-ben újítottak fel teljesen. Az irodaház alápincézett, földszint + 5 emeletes. Az irodák központi folyosóról nyílnak, és klimatizáltak, a padozat padlószőnyeggel burkolt. Az épületben a földszinten étterem is üzemel, ezen kívül riasztórendszer, térfigyelő rendszer, kártyás beléptető rendszer található. Az épületben két lift is található. A mélygarázsban 36 férőhelyes gépkocsi-parkoló található, illetve 27 hely az épület előtti részen. A portaszolgálat 24 órás rendszerben üzemel. A természetes fényviszonyok az egész épületben kiválóak.

2004-ben volt felújítva az épület, így életkorának megfelelő, jó műszaki állapotban van jelenleg.

Több infóBezár
Szent László Téri Szolgáltató Ház
1102 Budapest, Szent László tér 20.

Az ingatlan a városközponthoz közeli, lakó környezetben, forgalmas főutakhoz közel a Szent László térnél helyezkedik el, rendkívül jól megközelíthető gépkocsival, tömegközlekedéssel és vasúttal is egyaránt. A 37,62-es villamosok gyalog is könnyen elérhetők. Parkolásra pedig a telek udvarán van lehetőség.

A telken több épület áll rendelkezésre, melyek raktár, iroda, kereskedelmi funkcióra is alkalmasak, illetve egy szabadon álló csarnok épület (E épület) is rendelkezésre áll. Az ingatlanon 2013-ban jelentős fejújítások történtek.

Szolgáltatások
Karbantartó szolgálat, Közös területek takarítása, 24 órás folyamatos biztonsági szolgálat, Portaszolgálat, Őrzött felszíni parkoló, Az épület környékén ingyenes parkolás

Több infóBezár
Várna
1149 Budapest, Várna utca 12-14.

Az ingatlan Budapest XIV. kerületében, az úgynevezett Törökőr városrészben található. Az ingatlan gépjárművel könnyen megközelíthető mind a Kerepesi út, mind a Hungária krt. irányából. A környék tömegközlekedési kapcsolatai jónak mondhatók, ugyanis a Fogarasi úton, az ingatlantól kb. 300 méterre érhető el a 130-as buszjárat, a 80-as troli járat, valamint kicsit távolabb, a Kerepesi úton az M2-es metró megállója.

Az ingatlan területén 2.584 m2 alapterületű irodaház és 700 m2 alapterületű üzemcsarnok épület található. Az irodaház épülete az 1970-es évek végén épült, földszint + 3 emelet kiosztású épület is két részből áll. Az épület jellemzően ‘B-C’ kategóriájú.

Az üzemcsarnok épület szintén az 1970’-es években épült, egy földszintes (részben galériaszinttel kialakított), nagyobb belmagassággal rendelkező üzemcsarnok.  A földszint belmagassága: 3,5 m, a földszinten műhelyek, közlekedő és fedett tároló találhatók.

A legutóbbi felújítás 2015-2016-ban volt.

Több infóBezár
Ü48
1082 Budapest, Üllői út 48.

Az ingatlan Budapest VIII. kerületében, a város egyik legforgalmasabb utcájának, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér felé vezető útnak az egyik meghatározó irodaháza.

Kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően az ingatlan láthatósága jó, számos fő tömegközlekedési eszközzel megközelíthető, mint például a 4-6-os villamos, a 3-as metró, melyek megállója pár perc sétára van az ingatlantól a Ferenc körúton. Gépkocsival a Ferenc körút közelsége gyors közlekedést tesz lehetővé a belváros és a budai oldal felé. Az Üllői út további közlekedési kapcsolatot nyújt a reptér, illetve az M5-ös autópálya felé.

Az épület egy telken fekszik, melynek területe 1.967 m².

Az irodaház U alakú, zártudvaros, -3 szint + földszint + 6 emelet szintosztású irodaház. Az épület alatt 3 garázsszinten összesen 126 parkoló kapott helyet. A 6. emeleten található az épületben üzemelő étterem is.

Az Üllői úti homlokzat jellegzetessége a lépcsőzetes alaprajzú homlokzati elem az „üvegvitorla”. Az irodaház B kategóriába tartozik. A mellékhelységek, konyhák, lépcsőházak járólappal, az iroda és folyosó területek padlószőnyeggel burkoltak. Az ingatlan légkondicionált.

Telefonhálózat, IT és internet hálózat kiépítésre került az épületben. Ezen felül távfelügyeletes riasztó rendszer, tűzjelző rendszer, kiépített nyomásfokozó, szünetmentes áramforrás van külön hálózati kiépítéssel.

Az épület központilag működtetett szellőztető rendszerrel felszerelt, a teljes ház klimatizált. Az épület elektronikus, kártyás beléptető rendszerrel felszerelt.

Több infóBezár
Kelenhegyi 43
1118 Budapest, Kelenhegyi út 43.

Az ingatlan-együttes Budapest XI. kerületében, a Gellérthegyen, a hegytető, illetve a Jubileumi park alatt, magasan a kelenföldi városnegyed fölé emelkedve helyezkedik el. Közvetlen környezetében a Jubileumi park található. A Gellért-hegy Budapest egyik legjellegzetesebb látnivalója, valamint innen nyílik az egyik legszebb kilátás a fővárosra. Az ingatlan szomszédságában található a Citadella, és a Citadellához kapcsolódó vendéglátó létesítmények. A telken egy kilátó is található. Az épület felső szintjéről körpanoráma nyílik Budapestre (Sas-hegyre). A jó infrastrukturális és közlekedési kapcsolatok az M1-M7-es főútvonalak közelsége miatt számos cég települt a környékre. A környék intézményi infrastruktúrája kiváló.

Az A és B épületben 11-11 lakás került kialakításra. A B épületet 2014 novemberében irodai funkciókra teljesen felújították, ill. az A épületben részleges felújítás történt 2014/2015 folyamán.

Több infóBezár
PAULER
1013 Budapest, Pauler utca 2.

Az irodaház a Krisztinavárosban, Budapest I. kerületében a budai oldal frekventált területén helyezkedik el. Az épület közelében található Buda egyik forgalmasabb csomópontja, a Déli pályaudvar, ezáltal az rendkívül jól megközelíthető minden irányból mind tömegközlekedéssel mind pedig gépjárművel. Az ingatlan lakó-intézményi környezetben fekszik, a közelben irodaépületek, bankfiókok, éttermek és iskolák találhatóak.

Az 1980-as években épült irodaház belső tere 2019-ban teljes körűen felújításra került. Az új irodák kialakítása modern, műszaki állapota kiváló a gépészeti berendezések is teljesen újak.

Több infóBezár
Frangepán 19
1139 Budapest, Frangepán utca 19.

Az irodaház Angyalföldön található, a főváros XIII. kerületében.  Az Ingatlan elhelyezkedése kiváló, a Róbert Károly krt. és Váci út csomópontja közelében található, a forgalmas Váci úttól mintegy 400 m-re. Az ingatlan közvetlen közelében az Árpád híd és a Forgács úti metrómegállók találhatók. Az ingatlan jellemzően új- ill. régebbi építésű lakó-ill. intézményi, kereskedelmi környezetben fekszik, kiváló megközelíthetőség ellenére az ingatlan viszonylag csendes helyen található. Gépjárművel az ingatlan a város minden irányából könnyen megközelíthető.

A telek 1.867 m2 szabályos téglalap alakú, sík felszínű telken fekszik.  A telek közepén, utcafronton állva, egy földszint +5 szintes „B” kategóriás irodaház kapott helyet. A telekre két kapun keresztül is be lehet hajtani, ezek gyakorlatilag az épület két oldalában kaptak helyet, az utcafronton. Az épülethez 10 darab felszíni gépkocsi-beálló is tartozik.

Az irodaházat az 1980-as években építették, földszint + 4 emeletes szintkiosztással, majd utólag ráépítették az 5. emeletet.

Több infóBezár
Visegrádi
1133 Budapest, Visegrádi u. 110-112

Az ingatlan a Váci úttól mintegy 100 méterre, az Árpád híd és a Dózsa György út metrómegállók között rendkívül jó infrastruktúrájú és jó ellátottságú területen helyezkedik el. Tömegközlekedéssel a 3-as metró Árpád-híd és Dózsa György út megállója 5 perc sétával elérhető, a közelben található az 1-es villamos, 32-es, 32-es, 106-os, 120-as, 133-as autóbusz. A jó megközelíthetőség ellenére az épület viszonylag csendes helyen fekszik.

Az ingatlan 2.768 m2 területű telek területén két irodaház található. Az ingatlanhoz jelenleg 30 parkolóhely tartozik, mely a két épület között található. Az ingatlanra két különálló recepción áthaladva történik a bejutás, külön az irodaházba és külön a parkolóba. Az épület a hatvanas években épült, de 1999-ben teljesen felújítottak és funkcióváltáson ment keresztül, melynek köszönhetően nyerte el mai formáját.

Több infóBezár
Miskolc
3525 Miskolc, Szűcs Sámuel utca 5.

Az ingatlan a város központjában található a Plaza mellett, az autóbusz pályaudvar közelében. A közvetlen mikrokörnyezetben elsősorban kereskedelmi épületek, távolabb lakóépületek találhatóak. Az ingatlan mind gépjárművel, mind helyi buszokkal, ill. villamossal rendkívül jól megközelíthető.
Az épületben jelenleg irodák találhatók. Az ingatlan kiváló, újonnan kialakított állapotú.

Több infóBezár
Felhévíz
1023 Budapest, Felhévízi u. 24.

Az irodaház Budapest II. kerületének kiemelt belbudai, városközpont felöli részén, a nagyforgalmú Bécsi út és Szépvölgyi út közelében található. Tömegközlekedési eszközök közül több autóbusszal, villamossal  valamint HÉV vasúttal is elérhető az ingatlan. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség, de az épület teremgarázzsal is rendelkezik. Az ingatlan kiváló infrastukturális ellátottságú: a környéken számos bevásárló központ, étterem, bank, iskola található.

Több infóBezár